Галерия

Автобус на толерантността
  Няма налично описание на снимката. Няма налично описание на снимката. Няма налично описание на снимката.
С голф игра започна днешното междуучилищно събитие по НП „Заедно в изкуствата и спорта“. Сили премериха гимназисти от ПГ “ Алеко Константинов“-гр. Мездра и СУ“ Св.св. Кирил и Методий“-с. Бутан в различни области. За кулминация танцовите състави към двете училища представиха танцова програма.
Танцов състав „Северняшка младост“ при СУ“Св.св.Кирил и Методий“-с Бутан по НП „Заедно в изкуствата и спорта“, участва в XI Балкански шампионат по фолклор „Евро фолк-Жива вода 2023“ и заслужено спечели Златен медал и Grand prix „Златен орфей“, заедно с препоръка на журито съставът да участва в Световния шампионат по фолклор “ World Folk“.
В периода 10-12 април 2023г. в с. Георги Дамяново се проведе Регионален етап от Националното състезание „Млад фермер“, в който участваха тринадесет отбора от Северна България.
СУ“ Св.св. Кирил и Методий“-с. Бутан взе участие с отбор от трима ученици. Заслужено първо място в „Резитба на лоза“ от модул „Растениевъдство“ спечели Андриан Георгиев от Х клас. Останалите участници се представиха достойно в модулите „Животновъдство“ и „Механизация на селското стопанство.“
Ако мечтаеш да си учител, ставаш мечтания учител. Със сигурност г-жа Димитрова, директор на СУ “ Св. св. Кирил и Методий”-Бутан, е имала тази мечта, както й ръководеният от нея екип. Днес бях на пътешествие в тяхното училище с едно необикновено метро. Качих се с голямо удоволствие! Първа спирка STEM кабинет, втора – библиотечно приключение, трета – художествено ателие и последна спирка – празничен концерт. Бъдете все така креативни и иновативни, скъпи колеги! Запазете това отговорно отношение към учебния процес и учениците! ВЪЗХИТЕНА СЪМ!
Изпращане на випуск 2022 година

СУ“ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ“- С.БУТАН ,ОТБЕЛЯЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА  БЪЛГАРИЯ С МУЗИКАЛНА КОМПИЛАЦИЯ ОТ ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Цех за патриотизъм

текст-анотация

 

19 ФЕВРУАРИ: ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

На 19 февруари българският народ се прекланя пред делото на Васил Левски – Апостола на свободата.

Всички заедно в „Магазин на ценностите“ и в „Коледен базар“ Учениците от 1-7 клас в ЦОУД при СУ „Св. св. Кирил и Методий“-с. Бутан, взеха участие в организирането и провеждането на Коледен благотворителен базар и посетиха „Магазин на ценностите“, където се включиха в приобщаващи игри като: Часовник на християнските празници, Кодирано съобщение с цифри, Снимката на доброто, Една ръка-много глави, а накрая релаксираха с игри. Инициативите се проведоха в новоизградените занимателни стаи по НП“ Осигуряване на съвременна образователна среда“
Две дарителски кампании направиха Коледата незабравима за децата на СУ“ Св.св. Кирил и Методий“-с. Бутан: Проект „Операция рождествено дете“-инициатива на Румен Маринов-председател на Обществения съвет към училището и Организация“ Бъди добър! Прави добро!“ с координатор Мая Методиева. БЛАГОДАРИМ ВИ!
На 20.11.2021г. в СУ „Св. св. Кирил и Методий“-с. Бутан, се проведе обучителен курс „Първа долекарска помощ“ от БЧК-гр. Враца, с участието на ученици от 11 и 12 клас.
СУ “ Св. св. Кирил и Методий“, отбеляза 1 ноември в обновеното килийно училище в с. Бутан.
Учениците представиха народните будители на английски и български език, изнесоха кратка програма, използваха играта като начин за представяне на бележитите българи. Сред дейностите имаше задачи за краснопис, рисунка, изработване на химикалки от перо.
Със сто и петдесет годишната история и дух, килийното училище допринесе за един различен прочит на празника.

ПЪРВИ МАРТ- ПРАЗНИКЪТ НА МАРТЕНИЦИТЕ И ПРОЛЕТТА.

   

ВЕЛОПАРК

ДЕН НА ЗЕМЯТА

ДЕН НА ТОЛЕРАНТНОСТТА

ЖИВА БИБЛИОТЕКА

ЗАНАЯТИ И ИЗКУСТВА

  КОНКУРС „УСМИВКАТА“

НАРОДНИ ТАНЦИ

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА УЧИЛИЩЕТО

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

РОЗОВА ФЛАНЕЛКА

24 МАЙ- ОТКРИВАНЕ НА КИЛИЙНОТО УЧИЛИЩЕ В С.БУТАН

РЕЦИКЛИРАНЕ